Wat anderen zeggen

Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van jouw yogalessen. Ik vind het erg fijn. De manier waarop jij het oppakt vind ik echt superfijn. Ook de ruimte en de sfeer. Ik heb overigens lekker spierpijn! […] Ik vind het ook zo mooi om te zien dat jij er zelf zo in op gaat en er zo van geniet. Je straalt! Het is echt op je lijf geschreven. Ik heb heel de nacht geslapen. Niet tussendoor wakker geworden. […] Hopelijk heb jijzelf de avond ook als prettig ervaren en kijk je er met een goed gevoel op terug. Ik kijk uit naar de volgende les.

Bianca van der L.

Vorige week voor het eerst kennis gemaakt met Yoga. Wauw, dat was echt een heerlijke ervaring, zeker na een hele drukke werkperiode. Meteen ingeschreven voor de volgende maand, ik kom graag iedere week terug voor een heerlijke les, waarna ik helemaal ontspannen naar huis ga en nog even een paar dagen heerlijk nageniet van deze ontspannen ervaring.

Natasja V.

Met veel plezier ga ik naar de yogalessen van Angelique. We doen niet alleen de oefeningen, ze legt ons uit wat de bedoeling is achter yoga. Angelique geeft andere oefeningen wanneer een positie niet lukt, je krijgt persoonlijke aandacht en tips en tricks. Ik hoop lang van de yogalessen te mogen genieten!

Melissa van S.

Voelde me meteen op mijn gemak, fijne eerste yoga ervaring!

Petra P.

Heerlijke lessen met een fijne afwisseling tussen kracht, souplesse en ontspanning. Op een prachtige plek. Bij mooi weer lekker buiten naast de schapen. Een aanrader om je hoofd leeg te maken en aan je lijf te werken.

Denise K.