De ruimte

Het belangrijkste van een yogales is (wat mij betreft) de klik met de docent. Als een docent met passie voor yoga jouw hart kan raken, stap je net zo gelukkig die les uit als de docent zelf. Met stip op twee staat voor mij een fijne ruimte, waar je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt.

Buitenlessen
Als het weer het toe laat, gaan we zo veel mogelijk naar buiten, naar onze tuin met uitzicht op de weilanden. Regelmatig staan hier schapen! Een buitenles geeft altijd een extra uitdaging: hobbelige ondergrond, misschien een briesje dat je uit balans brengt, of een kriebelbeestje dat over je voet loopt. Maar het is vooral een mooie ervaring om midden in de natuur te staan en de vogeltjes te horen en de frisse buitenlucht in te ademen!

Binnenlessen
Binnen geef ik de lessen in mijn yogastudio aan huis! Het is er schoon, aangenaam warm en zijn er een hoop kaarsjes aan. Mijn lessen zijn altijd op muziek. Er is een toilet, je kunt je bidon vullen in het keukentje en je schoenen, jas en tas kun je achterlaten bij de entree.